Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...
Zadnji rezultati
Zvonar, Kirn, Krese, Ceh : Vavdi,Žurič, Janež, Esih, Šporn, 6:1,6:3DPurkart, Oven, Petkovšek, Winter : Gartner, Blatnik, 6:3,6:2DGartner, Blatnik, : Fras, Štrus, Zdravje 7:5,6:1DMarjanovič, Šircelj, Marjanovič : Purkart, Oven, Petkovšek, Winter 6:7,6:4,2:10DŠantl, Kolar, Grabovac : Zvonar, Kirn, Krese, Ceh 1:6,1:6DVelikonja vs Veras 6:3,6:3Velikonja vs Noč 4:6,1:6Marjanovič, Šircelj, Marjanovič : Gartner, Blatnik, 7:5,6:2DKvartuh, Kvartuh, Peterca : Gruber, Kotnik, Šinko 0:6,0:6DGruber, Kotnik, Šinko : Marjanovič, Šircelj, Marjanovič 7:6,6:4D

Februar je za nami. Kaj je še pred nami ?


Poročilo meseca februarja - odigralo se je 7 tekem v 12 igralnih dnevih, ob petkih imamo na voljo tri standardne, a ne samoumevne termine, ob sobotah in nedeljah se tudi vedno najde termin. Baba Vanga pravi, da za tako nedejavnost ni krvi noben aspirin. 

Sta pa plezalno opremo v februarju uspešno opasala igralca ekipe Smooth volley in priplezala na vrh lestvice in ob čaju po tekmi. Res sta pila čaj, kar resnično priča o tem, da sta povsem podrejena končnemu uspehu in nič ne prepuščata naključju. Krese si je v koledar, dodal oz. oddal tudi kosila s taščo oz. koliko je znano uredništvu jih je iz koledarja brisal, da ne bi vplivali na njegovo psihološko pripravo. Saj je v dvojicah prepotrebna komunikacij ali kakor pravi sam. On posluša, Kirn pa govori, kar je približno tako kot na družinskih kosilih. Na drugem mestu sta in morda bosta tam tudi obstala Balončka, ki sta taktično izgubila prvo srečanje, čes naj vsi mislijo, da nisva najboljša nato pa se vkrcala na raketo, ki ju je ali pa ju še bo pripeljala do zvezd. Trenutno tretja je ekipa Periferije, ki jih čakata še dve zanimivi tekmi, in rezultat oz. ali bodo šli po lestvico gor ali dol , ne bi znal napovedati niti Kramberger, čeprav je imel v svojih govorih, kar precej prav. Na četrtem je ekipa Protenisa, ki jo je lažje prekočiti kot jih obiti in v kateri kapetanski trak nosi Blatnik, ki je v zadnjem času v igri veliko bolj zanesljiv kot Gartner. Servira odlično, ujame nemogoče. No, naj ekipa do konca ujame še kakšno točko pa bo na zaključku še bolj tekoče. Dragomer, ki še nima razloga, da bi obupal in vrgel puško v koruzo nad končno zmago toda do te pot ni in ne bo lahka, pa še kakšen polen oz. kar deblo iz bližnjega gozda bodo morali vržti pod noge oz. bolje na cesto tam od Vrhnike proti Ljubljani, da Smooth volleju spodrsne. Šesta sta Gajič in Ilič pod imenom Dark Horse, ki pa sta letos pokazala strašen napredek, a tudi eden od teniških izgovorov, s katerim se več kot strinjam, je ta neres..pardon nezmožnost rednega igranja drugih ekip. Sedmi Wasted potential, najbolj skrivnostna ekipa lige, o kateri bi bilo nehvaležno pisati, saj jih nikakor še nisem uspel oceniti. Lahko rečem le, vem ne, da sta pridna študenta, ki študirata. In upal le, da jih pri študiju ne boli glava tako kot mene, ko študiram, kako naj jih spravim na igrišče. Pubeci, katero ekipo sestavljajo vedno boljši singlasi in teniški entuziasti,  ki s svojo teniško energijo poskrbijo za dobro voljo organizatorja in mu ob vsakem srečanju dodajo kapljico ali dve novega elana za vodenje lige. Spinacha, ki se je ob prijavi opremila z najbolj številko ekipo, a je po prvi tekmi, ki so jo odigrali s Protenisom ostala le z tremi najbolj pogumnimi, ki se trudijo in igrajo ter nabirajo izkušnje za drugo leto, ko bo podlaga v dvorani malce bolj prijazna (počasna) ekip v ligi pa po interesu med sezono tudi več kot letos. 

na sliki gladiatorji ekipe Dragomer in Periferije

ni komentarjev

Zadnje objave