Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Hitri pregled


image


Skupina A
Predstavili se novinci v ligi. Ekipa Dragomer je upravičila napovedi njihovega vodje, ki je dejal, da se ne mislijo samo prijaviti. Temveč so se prijavili, da bi zmagali. Tega niso rekli na glas, temveč smo slišali iz kotičkov garderob ali pa je avtor besedil spet rahlo vinjen in si izmišljuje. Presodite sami.
Rekli so .. kaj so rekli … aja rekli so mi se bomo prijavili, saj zadnji ne moremo biti, ker nisem razumel sem postavil dodatno vprašanje. Kako to mislite. Ja veš Anže, smo videli, da so tudi Vrhničani prijavljeni v ligo. Ok ok …še vedno ne razumem ..če verjameš.

Pretekli vikend je so bile odigrane tri tekme. 

Dragomer – Petkovi, odlična tekma, prava poslastica tenisa. V prvem in drugem setu je le break odločil set. V tretjem pa sicer nekaj več brejkov, a na koncu ponovno slavje ekipe Petkovi. Dragomer, novinci v ligi so pokazali, da bodo trd oreh in da bodo zmešali vrstni red. Saj se sliši klišejsko, toda na koncu, so bili zadovoljni vsi.
Na sobotni tekmi so na “sveti tepih” dvorane Millenium stopili ekipa Kiss my ace ter Stan in Olio. Stan in Olio sta bila v prvem setu suverena, skoncentrirala in ga gladko osvojila. Kaj se je dogajalo v drugem, ne vemo. Se je pa končal malce bolj napeto. Vseeno sta ga osvojila Stan in Olio, medtem ko je dvojica Kiss my ace vedno bolj uigrana. Dejstvo je, da fanta znata igrati tenis in jaz verjamem, da bosta letos poskrbela za kakšno presenečenje. 

No potem pa tole …. ko že o petkovi tekmi napišeš superlative. Nedeljska tekma. Nedeljska tekma ekip Na glavo in Švoh fantov. Paradnih Vrhničanov in ravbarskih Domžalčanov. Kaj napisati? Bomba! Bomba! Še malo pa se bo za tekem pobiralo karte. Saj bi jih že zdaj, a potem bi nogometno Olimpijo v Ljubljani še bolj zafrkavali, saj bi bil ogled Lj.lige v dvojicah, najbolj obiskan športni dogodek v Ljubljani. Se hokejisti, košarkarji in nogometaši Olimpije, bi prestavljali svoje tekme. Ja, drži, morda bi bilo to celo bolje.  Slavili so vrhniški fantje in s tem lepo zakuhali krog zmag in porazov. 

Ta sta premagali te, oni so premagali une. Uh zanimivo. Za zdaj neporaženi Petkovi in ekipa Mayami, ki pa se bo morala malce bolj odzvati na poslane maile. 

Saj nismo načrtovali, ampak naslednje poročilo bo ponovno o skupini B. Kjer že v petek sledijo dve tekmi, nadaljujemo v soboto. Bo skupina B tudi tako zanimiva kot skupina A ? 

na sliki : Dragomer ( Orel, Petkovšek ) ter Petkovi ( Verbič, Tomič ) 

 

Napoved tekem ( vikend 9-11.12)

Petek ob 20 - Periferija vs Povabljivčki , Utr(u)jena - Suhi team

Sobota ob 16 - Dragomer- Švoh fantje

 

Objavljeno 09. Dec. 2022 ob 12:35:07

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava