Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Liga dvojic - prijave do 30.10.22


image


Tekme bodo potekale v ŠČ Millenium BTC. Igralni dnevi bodo petek zvečer ter sobota in nedelja čez dan. Tekmovanje bo trajalo od Novembra pa do sredine Marca, ko se bomo, predvidoma 11.3.2022 pomerili na zaključnem turnirju. Vsaka dvojica bo v sezoni odigrala deset tekem.

Prijavnina je 250 €. Vključuje igranje, 5 doz žog, ki jih boste potrebovali za domače tekme ter bon za klobaso v lokalu s pogledom na teniška igrišča. Ali bo vaš pogled usmerjen na tenis ali pa boste s pogledom opazovali prijetno in prijazno osebje v lokalu Watch bar pa je stvar vaše odločitve.
Vaša odločitev je tudi, ne ali ampak da se boste prijavili v ligo.

Se podatek, da je v ligo trenutno prijavljeno kar nekaj zanimivih dvojic. Omenimo dvojico Na glavo - lanske zmagovalce Ljubljanske lige v dvojicah pa Švoh fante – s kapetanom Mikušem na čelu, mednarodne dvojice Kiss my ace, ki jo sestavljata argentinec ( Foti ) in francoz ( MIla ) ter "slovenski nemec"  en najboljših svetovnih ITF igralcev do 40 let Timmy Kovač, trenutno 29 na svetu, njegova najboljša uvrstitev v konkurenci posameznikov (2021) pa je bila tretjo mesto. Bo tudi v dvojicah tako uspešen?
Pa dvojica z ukrajinskim pridihom Mayami v sestavi Kolesnykov, Nosovski in kot rezerva, čeprav v tej vlogi ni najbolj vajen, eden od najboljših igralcev odbojke na mivki v Sloveniji in širše Pokeršnik Danijel. Pa Povabljivčki, prav tako ekipa zvenečnih in znanih imen, omenimo le dva Bajca in Drobniča, ki kot pravita sama. Imata še nedokončane stvari na igrišču z vodjo lige Gartnerjem, ki bo prav tako sestavil ekipo, ki lahko preseneti kakšnega favorita in se dosledno upira manj izkušenim dvojicam. Med katere se zagotovo ne šteje dvojice z imenom Petkovi, ki jo sicer sestavlja ekipa, ki ob petkih igra v Milleniumu, ostale dni pa trenirajo drugje. Verbič, Tomič, Rozman, Petrič in Klemenšek napovedujejo in strašijo. Bolj se je ura v petek bližali soboti bolj pogumni, so bili. Komaj čakam, da jih vidim na igrišču.
Uh skoraj bi pozabil, tu je še druga vrhniška dvojica, očitno so argonavti oživeli, dvojica Smooth volley – Zvonar in Kirn. Pa dvojice, ki obetajo, toda o njihovi moči ne morem pisati, saj jih ne poznam dovolj teniško. Poznam pa jih toliko, da vem, da ne poznajo predaje, da jim tekme pomenijo izziv in poznam jih tako dobro, da vem, da so se prijavili zato,  da bi zmagali. Team Pero – Podgoršek, Vukšinič, Raketnika – ime sta si izbrala oz. se jima je kar sam prilepil, zaradi močnih servisov – Urbanc, Prebil, ekipa Gibi tim -
Gibičar in Trifkovič, Trio adio -  Pestotnik, Ajtnik,Logar. pa brata Wilson- Ilič in Gajič, sta si izbrala zanimivo ime. Vsi se bojijo sester, se bo kdo bal bratov ? Vse ekipe zagotavljajo fair play, borbo in zanimivo druženje po končani tekmi.


Zagotovo vredno razmisliti in sodelovati. Prijave v ligo so možne do 30.10.22
Prijavnica je v priponki. Pošljeto jo pa na e-mail :
milleniumteniskaliga@gmail.com

Dodamo še par sladkorčkov, ki pričajo, da je to liga na nivoju.
- poskrbljeno za nakup in servis teniške opreme – trgovina Protenis,
- poskrbljeno za ogrevanje pred tekmo - fitnesu Millenium
- poskrbljeno za masaže - Centerterapij
- poskrbljeno za regeneracijo -  savna Millenium
- poskrbljeno za želodčke in žejo -  lokal Watch bar.

Za vse to je potrebno samo prijaviti v ligo in stopiti skozi ena vrata. Vstopi v Millenium.

Vabljeni.

Objavljeno 22. Oct. 2022 ob 03:03:06

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava