Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Otvoritveni vikedn


image


Pozdravljeni, po spoznavnem petku, ki smo ga za vas organizirali v prejšnjem tednu, gre tokrat zares. Tako ženska liga kot moška liga v dvojicah se bo danes začela.  Ligaško tekmovanje bodo, tako kot je tudi prav, otvorila dekleta, ki bodo ta vikend odigrale dve tekmi. Prvo v petek ob 17. uri, drugo pa v soboto ob 10. uri. Verjamemo, da bo sezona napeta, boj za glavno nagrado lopar znamke Tecnifibre pa napet do konca. 
Napeto pa bo tudi v igri dvojic. Nekaj lanskoletnih parov, med njimi tudi lansko letni prvaki, se zaradi "razselitve" po Sloveniji letos v ligo niso prijavili. Toda prijavile so se nove ekipe oz. dvojice, ki se bodo letos udarile za veliki prehodni pokal. 
Napovedovati si ne upamo nič, zagotovo pa lahko potrdim, da bo ligo otvorila najmočnejša dvojica v ligi, dvojica pod imenom Protenis - Stojan in Anže. Že na daleč se vidi, da sta močna. Kakšen bo pogled na igrišču in na lestvici, ki bo za niju zagotovo majava pa se bomo prepričali preko sezone. 


Torej danes, v petek 3.11.23 ob 17:00 - prvi ženski dvoboj, ob 19:00 pa kar dva dvoboja dvojic.
Pridi in si oglej pa kej hladnega popij in kaj dobrega pojej. 

Se vidimo na ligi, se vidimo v Milleniumu. 

Objavljeno 03. Nov. 2023 ob 01:28:29

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava