Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Playoff ( Playoff za sredino )


image


Playoffi »za prvaka« in »za sredino« so v polnem zamahu. Štekaš, zamahu pa tenis pa to. No in ko smo ravno pri zamahu, se hitro približujemo tudi izmahu. »Izmah« teniške lige za dvojice bo 11.3.2023. Vsem članom smo že poslali vabilo, in jih prosili, da svojo prisotnost potrdijo do 8.3.23, lahko tudi zvečer, odvisno od tega, kdaj bodo prinesli rože domov. Nasvet. Prinesite še bonbonijero, da bi ziher in da nato hitro potrdite svoj prihod na družabni turnir.

Preglejmo še, komu najbolje kaže, da bo domov odnesel veliki prehodni pokal. Trenutno najbolje kaže dvojic Mayami. Ki pa jih čakata še dve zahtevni tekmi. In kot sta prejšnji teden s prvim porazom ugotovila Utrujena, te že ta hitro oddalji od zlatega pokala. V borbi za prvaka so še ekipe Stan in Olio in Smooth volley. Predvidevan je veliko, ta premaga tega, če mi pol njih, če tam ... Mi smo tu in odgovori čakajo na igrišču.  Je pa res, da je precej krut sistem letošnjega krstnega tekmovanja, kjer smo bili razdeljeni v dve skupini in smo točke prenesli naprej. Smo pa dobili rezultat v moči ekipi, ki jih bomo naslednje leto upoštevali pri razporejanju v lige, kjer ne bo skupin, ki se bodo križale temveč bo samo 1. in 2. liga v primeru več prijav pa še 3. in 4. in 5. in 6 .....

Se vidimo na igrišču

Na sliki
zgoraj: Švoh fantje, Team Pero, Periferija
spodaj : Kiss my ace, Dragomer, Suhi team 

Objavljeno 22. Feb. 2023 ob 09:17:36

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava