Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Skupini B-e, dobro gre


image


Napisal oz napovedal sem da se v skupini A obeta hud boj za prva tri mesta, ki vodijo v playoff za prvaka. Kaj pa naj napišem za skupino B? "Poklali "se bomo al kak se reče v teniškem žargonu. Bolj ko, sicer le po nekaj odigranih tekmah, gledam na lestvico in si probam predstavljati manj vidim. Al pa nočem vidite, da se bo morala ekipa Utr(u)jena v kateri tudi sam igram izrazito potruditi in upati še na kanček sreče, da bo končala med prvimi tremi in se uvrstila v playoff. Favorita skupine, tega tudi ne skrivata, sta Smooth volley, ki sta v svoji prvi tekmi sprobala igrišče in ugnala Trio adio, ki je malce prešvoh za te močne fante in tudi dolgoletne izkušnje niso bile dovolj za kakšen gem več.
Trenutno na vrhu lestvice ekipa Suhi team. Ekipa, ki je v prvem petku tako uživala, da je še po drugi tekmi čet teden dni pila sok. Ali sta premalo utrjena ali pa že pogledujeta v prihodnost in sta se takoj po tekmi začela pripravljat na naslednjo tekmo, ko jima bomo naštimal pravi test in videli ali sta res tako močna in nedotakljiva. Napadali jih bomo ter probali vreči z vrha, že omenjeni ter Periferija, Brata Wilson, Povabljivčki. Na slikah smo vsi. Nevemo pa še kdo se koga boji.
Kakšen vrstni red napoveduješ ti ? Komentiraj pod objavo. Če zadaneš pravilen vrstni red dobiš nagrado.

 

   

   

Objavljeno 25. Nov. 2022 ob 09:31:08

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava