Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

V najboljši ligi v mestu BTC


image


Medtem ko vsepovsod temperature padajo,se v naši ligi temperatura viša. Bližamo se vrelišču imenovanem playoff, kjer je še kako pomembno, koliko točk boš prinesel naprej (rokometaši nas kopirajo s sistemom). Kje vse so še neznanke za preboj v playoff za prvaka?
Skupina B – neznank ni, je pa še polno odprtih vprašanj, na katere bomo, upam, dobili odgovore v naslednjem, hladnem vikendu, ki bo kot nalašč za igranje tenisa. V skupni B je potrebno za razliko od skupine A, kljub temu da je v skupini A ekipa, ki je prva odigrala vse tekme rednega dela. Odigrati še kar lepo številko tekem v rednem delu. Čestitamo ekipa Suhi team, pa sta le nekje prva. V playoff za prvaka so se uvrstile ekipe Brata Wilson, Utr(u)jena in Smooth Volley – kakšno biro točk bomo odnesli naprej se še neve. Saj mora ekipa Smooth volley odigrati še z obema ekipama.

V skupin A pa je bolj napeto. Lahko, da se motim (računanje točk) toda zanesljivi potniki v playoff sta ekipi Mayami in Petkovi, ki so si v napetem dvoboju z ekipo Kiss my ace rešili kožo in osvojili tri točke po dramatičnem tie breaku. Kdo bo tretji potnik iz skupine A?
Švoh fante lahko lreši le še čudež. Premagati morajo ekipo Kiss my ace in upati na spodrsljaje ekip Dragomer ter Stan in Olio, ki pa so jih, lejga zlomka, obe v rednem delu premagali.
Stan in Olio morata osvojiti vsaj 4 točke v dveh tekmah, če se želita približati velikemu pokalu. Igrata še proti ekipi Gibi tim in Petkovim. Nič kaj lahka pot ju ne čaka.
Dragomer bo moral nastopiti z najmočnejšo in najbolj uigrano ekipo, da bo premagal Mayami in hkrati kakšno zmoliti, da ekipi Stan in Olio ne bi uspelo osvojiti treh točk, saj so v primeru enakega števila točk zaradi medsebojne zmage boljši komedijantje.

Jah nič najbolje, da potrdimo tekme in v petek stisnemo pesti za svoje ekipe.
Na hitro se pregled preteklega vikenda, kjer nam je zagodla tehnika in nam ni uspeli narediti nobene slike, saj je bil slikar odsoten.
Suhi team je ugnal Periferijo, Švoh fantje so kljub igranju, najbolj izkušenega in najbolj vitkega ter dolgolasega člana ekipe Štiftarja morali priznati premoč pred ekipo Mayami, ki letos še ni izgubila seta. Ja ja sej vem cela liga, čaka na Romana in Anžeta (sam Anže ne. Roman pa sploh neve kakšne bedarije pišem). Brata Wilson, ki sta očitno po prejšnem tednu naravnala merilce, sta ugnala Povabljivčke. Kiss my ace za katero je zaigral četrti član Ivanovič. Je premagala ekipo Gibi tim. Omenjeno že zgoraj pa smo bili v soboto zvečer priča pravemu trilerju, med ekipami Petkovi in Kiss my ace. Petkovi, so za mirni spanec nujno potrebovali zmago. In ko gre zares, Rozman pod obleko obleče Supermanov dres. Zmaga 10:7 za Petkove, ki so zagotovo slavili do sobote.

Objavljeno 23. Jan. 2023 ob 12:30:22

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava