Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Z vami tudi v sezoni 23/24


image


V lanski sezoni, prvi sezoni v dvorani Millenium, se je v ligi dvojic pomerilo 16 ekip. Gledano igralce pa kar 61 igralcev, saj je posamezna ekipa lahko sestavljena iz več članov. Razdeljeni smo bili v dve skupini iz katerih sta se po odigranem rednem delu kreirali dve skupini, tako da so bile tekme v drugem delu bolj izenačene. Lanska sezona pa je služila tudi kot neke vrste kvalifikacija za novo sezono, v kateri bomo organizirali tekmovanje po posameznih ligah. Elitna liga, 1. liga in morda, odvisno od prijav, tudi več lig.
Vsaka ekipa bo odigrala minimalno 10 tekem, na zaključku sezone pa se bomo skupaj pomerili na zaključnem turnirju. Več informacij o ligi še sledi. Vi pa se že zdaj pogovorite s kolegi, kdo bo igral skupaj in kdo bo zmagoval na igrišču ter kdo bo zmagoval v Watch baru, ki gledalcem nudi pogled na igrišča kot nikjer v bivši Jugoslaviji ... ki ni bila mala. Po uspešni lanski sezoni so se oglasili tudi potencialni sponzorji. Če bodo držali obljubo,  bodo letos tudi nagrade privlačnejše. V primeru, da so bile besede po zaključku »maček v žaklju« pa nas tudi to ne bo preveč motilo, saj se prijavimo zaradi tenisa in druženja- to pa vam organizator Tenis rekracija oz. Anže obljubi že danes. Naj se tenis igra. Priključi svojo ekipo in se zabavaj. Več info in razpis v kratkem.

Objavljeno 13. Aug. 2023 ob 03:23:36

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava