Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Znana je moč ekip ...


image


..... pa je res ? 

Nekaj igralnih tednov je za nami in vse ekipe so odigrale najmanj eno tekmo. Morda premalo, da bi pokazale svojo pravo moč, zagotovo pa dosti za predvidevanje in ugibanja ter taktiziranje glede para iz ekipe, ki bosta odigrala določeno tekmo z nasprotniki. Tu sem hotel napisati z lahkimi ali težkimi, a je vsem znano, da je kaj hitro lahko drugače in so favoriti lahko tudi poraženi.

Ekipe pridno zbiramo točke, le ekipi Spinacha to še ni uspelo in čaka na svojo prvo točko ob osvojenem set oz. zmagi. No pa, saj ostale ekipe ne bežimo tako zelo. Točko za osvojeni set so v svoji prvi tekmi in po zapravljeni match zogi osvojili fantje iz Periferije, Bekendaši so bili že dvakrat blizu zmage, a obakrat klonii v tretjem setu in podljšanem tie breaku a vsakič za set prejeli točko, Suhi team in Wasted potential imajo v svoji malih eno zmago, poraza pa še ne poznajo. Pubeci, ki so tako kot Bekendaši odigrali že tri tekme imajo tri točke tako kot Balončki in Dragomer. Ekipa Protenis z zmago in porazom v treh setih je pri štirih točkah. Medtem ko so ekipe Smooth volley ni Dark horse s petimi točkami na vrhu.
Ja, da bo bolj zanimivo in izenačeno ter tudi vse do konca negotovo pa je sistem točkovanja tak, da se za zmago 2:0 dobi 3 točke, za zmago 2:1 eno točko, za osvojeni set 1 točko in za poraz brez seta , tako je, nič točk. Gremo nabirat točke. Na sliki Balončki in Pubeci.

Objavljeno 29. Nov. 2023 ob 01:08:25

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava